Tankizar

Alla inlägg under oktober 2011

Av Maria - 21 oktober 2011 19:46

Idag har jag återigen börjat äta efter LCHF. Inte det lättaste när man kommer hem till ett relativt tomt kylskåp. Sambon hade ju inte tänkt på att köpa lite. Fast det nödvändigaste fanns ju så då fick man ta fantasin till hjälp. Men det är ju inte det lättaste att ta den till hjälp sådär på beställning. Men tillslut så.


Ser fram emot att få vara mätt. Kan ärligt säga att jag har varit hungrig de här sista dagarna då man ätit mer kolhydrater. Så nu kör man hårt igen.

Av Maria - 21 oktober 2011 14:08

Nu är man hemma igen. Har haft det riktigt trevligt hos mamma och pappa fast tillslut får man känslan av att man är deras lilla flicka igen. Så då vet man att det är dags att dra sig tillbaka till sitt eget hem och sitt eget liv. Att bli behandlad som att man var tonåring och inte vuxen blir ju frustrerande och inte nyttigt för någon.


Nu ska jag packa upp både väskor och påsar. Pust säger jag bara. Ska bli så skönt när det är gjort   

Av Maria - 19 oktober 2011 19:39

ja hur går det nu med dieten. Jovisst gick det bra de första dagarna. Men sen så kom den här lilla utflyckten till mamma och pappa. Klarade mig ok de första två dagarna här men det är lite sårt när man inte har tillgång till ett kylskåp med de rätta ingredienserna. Men nu är det i alla fall helt kaos. Har till och med ätit godis. Min pappa kom hem med en godispåse och klåfingriga jag kunde inte låta bli  . Så nu är ju inte självförtroendet på topp. Men får ta nya tag när jag kommer hem igen. Då får det bli full fart. Det gäller bara att hålla sig borta från frestelserna. Är ju en riktig gottegris innerst inne. Så svårt att hålla sig borta från kakor, godis, glass och främst choklad. Älskar choklad men hatar den mörka.


Nä nu får det bli nya tag. Tänk positivt   

Av Maria - 18 oktober 2011 14:20

Ja igår vad det ju dags för shopping med stort S. Åkte iväg till Ullared i tron om att det inte skulle vara övverdrivet mycket folk där. Men fel av mig. Fullt med folk var det och det bara vällde in mer. Min stackars mormor som skulle ha följt med blev sjuk och kunde inte åka med. Men det kanske var tur för jag tror inte att hon skulle orkat med allt detta myller av människor. Börjar fundera över om det kanske är lov någonstans som jag inte känner till för det var en hel del skolungdomar där. Men man måste ju medge att man är lite galen som åker dit. Det är nog alla för man trängs och står på. Tror nog att folks dåliga sidor kommer fram i ULlared för de knuffas och är allmänt otrevliga. En del bara kör på och har tunnelseende. Kan ju stolt säga att man själv inte bär sig åt likadant.....eller det hoppas jag i alla fall.


Mycket blev köpt och jag kan stolt meddela att julklapparna nu är helt färdiga. SÅ SKÖNT  .  

Av Maria - 18 oktober 2011 14:13

just nu på Änglamakerskan av Camilla Läckberg. Har ungefär kommit till hälften och den är ju riktigt lovande. Kommer yttra mig först när jag är färdig. Men än så länge kan jag rekomendera den. Lyssnar mest när jag kör bilen så det tar ju sin lilla tid. Saktare än jag skulle vilja.


Läser också Strindbergs Stjärna av Jan Wallentin. En ok bok än så länge. Har läst lite mer än mitten och måste säga att jag börjar tycka att den börjar bli lite konstig men dömer inte än. Någon mer som har läst den? Så vad tyckte ni??

Av Maria - 16 oktober 2011 20:13

att sova. Men först en liten uppdatering  . Sitter just nu framför datorn hemma hos föräldrarna. Är riktigt trött men ska snart gå och vara lite social innan det är dags för sängen. Måste ju ladda batterierna inför min lilla tripp till Ullred imorgon. Då ska det inhandlas Julklappar och lite kläder till både mig och barnen. Men tänk att det snart är Julafton det är ju inte riktigt klokt. Undrar vart tiden tog vägen egentligen??? Är det någon mer än jag som tycker att sommaren var ovanligt kort i år?


Nä dags att gå och prata lite mer med föräldrarna   

Av Maria - 16 oktober 2011 06:32

för det kan man ju säga att det är   . Fast att sitta här när man faktiskt kunde haft sovmorgon är väl lite konstigt men så är det idag. Tankarna bara snurrar runt i huvudet så jag kunde inte ligga kvar i sängen längre.


Idag ska jag packa en liten väska till mig och barnen för att de ska hälsa på mormor och morfar. Vi ska stanna några dagar så kan jag få lite barnvakt. Det är inte så ofta jag har det och mer sällan nu när jag fick barn nummer två. Har ingen som vill eller rättare sagt orkar med att passa mina gullungar. Vilket är lite sorgligt när  deras farmor och farfar inte bor så långt härifrån. Men de orkar inte passa två småttingar. Ibland kan det ju vara skönt med en liten passning så att man kan åka och handla en kort stund.


För att komma till min mor och far så får jag köra i två timmar   . Ångrar jag att jag flyttade hit? Javisst men samtidigt hade jag ju då inte fått mina två underbara barn.Vissa dagar ångrar man sig er än andra.  Man vänder sig ju inte så mycket till sambons föräldrar precis om man behöver hjälp. Det är lite krångligt där.


Jag hoppas nu på en riktigt bra dag    .

Av Maria - 15 oktober 2011 17:42

Jag  har börjat med LCHF dieten nu när man inte ammar längre och vill ju bli av med gravidkilona och helst bli av med några kilon till när man ändå håller på. Sambon har lobbat för detta ett tag nu så nu föll man för trycket   . Har bara varit aktiv med det i 2 dagar. Fick väl en lite smärre chock när det var så mycket grädde till precis allt. Fast ja man behöver ju inte ha grädden till omeletten om man inte vill. Men jag kan säga det att fastän jag inte har hållit på i speciellt många dagar så känner jag mig mättare och faktiskt piggare redan. Någon mer som har testat eller äter efter denna diet?? Har ni fått några bra resultat?

Presentation


Hej jag heter Maria. Skriver om hur jag får ihop barn, träning, scrapbooking...ja allt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

besöksstatistik

Besökare

Länkar

RSS

Digitala stämplar gratis


Ovido - Quiz & Flashcards