Tankizar

Alla inlägg under oktober 2011

Av Maria - 24 oktober 2011 21:30

Efter en dag där man känt sig allmänt vresig. Fast inte visat särskillt mycket av den varan så är det skönt att bege sig till gymmet och ta ut alla frustrationer genom träning. Idag var jag bara deltagare och inte instruktör. Skönt att bara kunna delta och fokusera på sig själv och inte på alla runt omkring.


Idag blev det bodypump och sen lite kondition bestående av Bodyattac så att hjärtat fick jobba lite också. Känns riktigt skönt i kroppen just nu. Men kan säga att under pumpen kände jag mig riktigt seg men det släppte till nästa pass. Vet att det inte är optimalt att köra pumpen först och attacen sen. Bästa är ju tvärt om för att trötta ut mig som mest.  Men gott var det i alla fall.


Känner ändå att jag kan ta ut mig mer på passen. Ibland kommer latmasken i mig och jag börjar fuska. Inte bra. Handlar ju egentligen om attityd och vad hjärnan säger åt mig. Måste lära mig att tänka possitiva tankar så går det bättre. Men ibland är det svårt.


Tänk positivt   

Av Maria - 23 oktober 2011 19:11

Nä kunde inte hålla mig borta   .


tänkte att jag skulle skriva ner mina mål. Jag håller ju på med min diet. Det har kanske inte undgått någon. Men vad är målet med det. Jo efter två graviditeter direkt efter varandra så hänger det lite här och var och man väger ju lite för mycket. Lyckades faktiskt gå ner till ursprungs vikt mellan graviditeterna så det är jag faktiskt stolt över.

Nu ska gravidkilona bort plus lite till. Vill lägga mig på hälsosamma 68 kilo. Väger nu 75 sådet är ju inte så mycket egentligen. Men de där kilona kan vara så svårt. Det jag också vill är att bli fastare runt magen. Men vem vill inte det?


Fast det är ju inte så lätt det där med träning när man har två små. Kan säga att jag har tur som har en så snäll sambo. För att verkligen komma igång så ska jag springa Göteborgsvarvet nästa år. Har gjort det två gånger innan så jag vet vad jag ger mig in på. Men detta ska i alla fall bli min kom igång grej. Har andra planer inför nästa år men de skriver jag om nästa gång.


Måste ju ha några hemlisar   

Av Maria - 23 oktober 2011 18:54

Det är väl så man kan beskriva läget här hemma nu. Vi är alla trötta och en sover redan. Så det kommer inte att bli så mycket skrivande.


Var ju iväg på kalas. Det var sambons bror som fyllde år så det blev både smörgåstårta och prinsesstårta. Inte alls bra för mig som försöker hålla mig till min diet. Fast för syns skull tog jag lite smörgåstårta och lite tårta. Skulle ju se lite dumt ut annars. Nä jag vill inte ha efter det att du slavat och skapat i köket. Har bättre vett än så. Men ska säga att det känns just nu. Kan man känna sig mer uppblåst.


Ja lite måste man väl äta så det får bli något ägg med lite tillbehör.


Föresten vad gillar ni headern?? Ska inte ha kvar den men är faktiskt stolt över att jag lyckats göra en. Synpunkter tas gärna emot   

Av Maria - 23 oktober 2011 13:28

Sitter här och tar en liten paus. Sonen leker i lekrummet, håller på med sina klossar om jag hör rätt och dottern sover. Det är ju då man får passa på. Passa på att andas, pusta ut och samla ny kraft för man har ju resten av dagen kvar.


Idag väntas kalas. Så man måste ju ladda för att orka vara social också. Man kan ju inte sitta där och vara sur och tvär. Ska villigt erkänna att jag inte riktigt är på socialt humör idag. Hade jag kunnat så hade jag lämnat disken därhän, låtit tvätten vara och krypit ner i sängen. Dragit täcket över huvudet och låtit dagen passera. Har du också haft sådana dagar?? Det tror jag säkert. Vi har det allihopa fast man erkänner det ogärna inte. Man ska ju göra så mycket hela tiden att man glömmer att ta det lugnt.


Men nu är min lilla paus över.

Av Maria - 22 oktober 2011 20:53

Ja vad gör man när man på en lördagkväll blir sugen på pizza när man äter enligt LCHF.

Man gör då egen pizza (fast jag fick inspiration ur en bok) fast man hoppar pizzadegen. Så man kanske inte ritkigt kan kalla det för pizza men gott var det i alla fall. Någon som vill ha receptet så är det bara att skriva   


                 


Av Maria - 22 oktober 2011 20:47

Idag drabbades jag av skaparlust. Gillar att pyssla så tänkte passa på när andan föll på fast det blev ju inte så mycket. Imorgon ska vi på kalas så passade på att tillverka kortet själv. Blev faktiskt ritkigt nöjd.


             



Av Maria - 22 oktober 2011 19:21

Idag blev det bara Funky. Att ha hand om en grupp på 13 4-5 åringar kan vara jobbigt men också riktigt upplyftande. Det finns alltid de som gör allt man säger och så finns det de som inte bryr sig och gör som de själva tycker. men någonstans bryr de sig faktiskt ändå. Har en liten beundrarinna i skaran hon ler åt allt jag säger och ska vara till lags och berätta allt hon gör och har gjort. Visst är det gulligt    .


I vanliga fall brukar jag ju ha mitt Bodypumppass efteråt. Men idag hade jag ingen barnvakt åt mina små och sambon jobbade så de fick följa med mig på passet idag. Vilket ledde till lite mer kaos än vanligt fast vi hade det ritkigt roligt och det är ju det som räknas eller hur??   



Av Maria - 21 oktober 2011 19:53

Sitter här nu i fotöljen. Har skickat iväg sambo ner till affären. Faktiskt skönt att få en stund för sig själv och sina tankar. Fast så sitter man ju här och skriver istället. Jag är just nu så trött att jag knappt vet vad jag skriver. Så kanske skulle man inte sitta här??


Har haft så mycket funderingar idag och nu när man har tiden till att skriva ner dem så är alla försvunna. Är inte det typiskt?


Ja nu när jag är hemma igen så tänker jag i alla fall försöka sätta mig in i det här med bloggandet. Tänkte få in lite mer kort. Har ju inte varit så lätt när man inte är hemma eller får sitta ifred. Enda stunden man haft för det har varit när dottern somnat men mammas och pappas dator stod i samma rum sov vi sov i så det gick ju inte så bra det där. Men lite lyckades jag ju med i alla fall. Nu tänkte jag se vad som finns på tv. Är jag den enda som bojkottar idol??? Har ärligt inte sett ett enda program och saknar det inte. Hör bara att alla är så irriterade hit och de är idioter dit. Faktiskt skönt att säga att I Dont care.


Dags att njuta av kvällen kanske om umgås med min älskade sambo   lite innan sängen hägrar. Har ju inte träffat honom så mycket i veckan och han jobbar hela helgen.


Dags att njuta  

Presentation


Hej jag heter Maria. Skriver om hur jag får ihop barn, träning, scrapbooking...ja allt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

besöksstatistik

Besökare

Länkar

RSS

Digitala stämplar gratis


Ovido - Quiz & Flashcards