Tankizar

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Maria - 29 januari 2012 21:13

Kom ju som sagt hem idag. Men när man har pass så blir det ingen ro. Idag hade jag lovat att hjälpa en ny tjej att teama tillsammans med henne. Detta innebär att vi är två som håller i passet. Hon kör sina låtar och jag mina.

Hon behövde hjälp med att hålla akten. Inte alltid helt lätt.


Men först hade jag ett RPM pass ensam. Tyckte att jag satte det bra och fick lite småleenden. Leenden mitt i ett tuft pass är aningen bra ( de älskar det) eller dåligt ( jag puschar de inte nog). Men tror nog att det var det första. Har lite saker som jag behöver förbättra. Men har man inte det så är det ju konstig eller hur?


Jättesvettig fick jag springa upp och byta om och ladda inför Bodypump.

Märker att jag lagt till med en dålig vana. Gapar lite för mycket. Innan var det inte så men nu är de så. Måste variera mig mer. Annars vill ju in´gen komma på mina pass och så får det inte vara. Vill ju fylla dem :).


Alltså har lite att förbättra till nästa gång.


Nu ska jag ta det lugnt.


Ha en skön kväll


// Maria

Av Maria - 29 januari 2012 20:41

Vet att det varit tyst här några dagar men det är lite svårt att blogga från mammas och pappas.

Ja har ju varit där från i torsdags och i helgen drogs ju elen om här i huset.

Känns faktiskt rikigt skönt att ett proffs gått igenom allt och allt nu ska vara säkert. Inte för att han hittade något men ändå. Bara att veta att det är säkert känns så bra.


Så nu tänker jag berätta lie om helgen och dagarna som gått. Ja lite kort i alla fall och lite kor ska jag nog kunna slänga in också ;)


Åkte ju till mamma och pappa i torsdags. En lugn dag med ett besök från gamlamormor. Joel tyckte att det var roligt att leka med alla leksaker. De var ju som nya. Alicia däremot går igenom 10 månaders krisen så ALLA människor är ute efter att ta henne från mamma. Så det är ju bara mamma som duger. Även de som hon känner väl får samma behandling som främlingar. Bara man ignorerar henne totalt kan det gå bra.


Joel lyckades i alla fall få lite mamma tid och Jag och han var ute och åkte pulka. Först vågade han inte men efter det att mamma visat att det var roligt så kunde han inte få nog. Han provade till och med att åka bob. Fast jag drog ju honom bara i snöret. Boben går lite för fort nerför backen för den lille plutten :).


 

Joel var tvungen att sopa mormors och morfars trapp :)


Fredagen blev en utflycktsdag. Först en relativt lugn förmiddag. Vi hade planerat in ett besök hos gamlafarmor och gamlafarfar. Men de var inte hemma den dagen. Jag och mamma gjorde ett besök ner till Borås. Jag behöver nya spinningskor och hittade ett par på sportson i knalleland


Mycket nöjd och invigda idag :)


Sen gick vi runt och tittade i knalleland. Har ju inte satt min fot  där på nästan två år. Det hade förändrats lite men inte så mycket. Några nya butiker och några gamla som försvunnit. Precis som det brukar vara.

Kvällen avslutades med acos och lite godis. Hade ju inte ätit det på evigheter men fick sota för det under natter då jag fick magknip och spenderade ca en timme på toa.

Jaja den läxan lärd.


På lördagen fick vi i alla fall till ett besök hos gamlafarmor och gamlafarfar. Barnen tyckte att det var roligt och Joel sprang runt runt. De har öppet mellan vardagsrummet, köket och hallen så att det går att gå runt där. Så sagt och gjort det var perfekt för att försöka få med lillasyster på lite jage. Hon var ju som vanligt missänksam och de fick inte röra henne. Men bara de ignorerade henne så gick det så bra så.


PÅ eftermiddagen hade jag bokat in ett besök på Leos lekland med en kompis. Tyvärr blev hon sjuk och kunde ju inte följa med :(. Så snabbt ringde jag till brorsan och han ville jättejärna följa med. Sagt och gjort.

Joel älskade det och Alicia med.

           


Ett urval av de bilder som jag tog på Leos. Joel lyckades få en ny kompis. Tänk vad att ge någon lite billar kan göra :). Men det roligaste var att åka rutchkana och de åkte det så mycket så att brorsans byxor gick sönder :P.

Alicia åkte dock ingen kana men bollhavet var riktigt roligt och hon kunde inte slita sig därifrån.


Ja det var min helg det.

Idag skriver jag om i ett annat inlägg.


Hoppas din helg varit bra :)


// Maria

Presentation


Hej jag heter Maria. Skriver om hur jag får ihop barn, träning, scrapbooking...ja allt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

besöksstatistik

Besökare

Länkar

RSS

Digitala stämplar gratis


Ovido - Quiz & Flashcards