Tankizar

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Maria - 14 juni 2012 19:50

Idag var det dag för release i Pumpen i Uddevalla :)

Grym är ordet jag vill använda för att beskriva detta.

Kan nog vara bästa passet som jag någonsin kört. Började min pumpinstruktörs bana vinten 2007 med kit 64 och nu var det 82. Så har ju varit med om några stycken i alla fall :)


 


Temat för kvällen var sommar Hawaii. Så här ser ni outfiten minus halsbandet med blommor som vi hade på hela passet igenom. Ja vi kör alltid releaserna två och två. Idag var det jag och Kajsa :)


 


Kortet är taget i salen efter passet. Ser jag inte uppumpad ut??  


Just nu är det många funderingar. Har en stor önskan att starta eget eller en dröm.

Är ju arbestlös ja just nu mammaledig men tillbaka till arbetslösheten i höst om inget annat händer. Så det är väl nu man ska satsa eller?

Har faktiskt sökt ett konsulenjobb där man säljer scrabooking saker. Ett helt nytt företag som bara funnits sedan mars. Så stor potential där. Ska man våga satsa, våga ta steget. Det är frågan. Är i alla fall riktigt sugen och när jag pratar om mina planer så får jag positiv feedback.

Ska jag våga a steget??


Nu ska jag fortsätta pilla med ett kort som är en sko. Ja gå in på pysselbloggen här för så fort det är klart så kommer jag lägga upp bilder där.


Kan säga att jag börja bli en riktig linslus. Här är ytterliggare en bild på mig. Och jag kan ärligt säga att jag är nöjd med mig själv. Detta har jag nog aldrig sagt eller skrivi. Men det är jag. Nöjd och stolt över vad jag i alla fall har åstakommit så här långt i livet. Har min lärarexamen, en underbar sambo och världens två underbaraste barn :)

Kan livet bli så mycke bättre än så?


 


// Maria

Presentation


Hej jag heter Maria. Skriver om hur jag får ihop barn, träning, scrapbooking...ja allt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

besöksstatistik

Besökare

Länkar

RSS

Digitala stämplar gratis


Ovido - Quiz & Flashcards